Budget

Budgetkontoen fungerer som en god hjælp til at styre de faste udgifter. Der kan oprettes betalingsserviceaftaler og faste overførsler til egne konti eller et andet pengeinstitut. Fra budgetkontoen betales der bla. husleje, varme, forsikringer osv.

Sparekassen sørger for at dine regninger bliver betalt til tiden, såfremt der er dækning på kontoen. Du modtager hver måned en oversigt over kommende betalinger fra budgetkontoen.

Det er kundens ansvar at sørge for, at betalingerne på oversigten stemmer overens med forudgående aftaler. Samtidig skal kunden selv meddele Sparekassen hvis betalingen ikke skal gennemføres.

Ud over at sikre, at regningerne bliver betalt, er det en fordel, at du får udgifterne jævnt fordelt over hele året. Du overfører det samme beløb til budgetkontoen hver måned fra din lønkonto. Du har mulighed for at få tilknyttet et budgetskema til kontoen.

Vi tilbyder at gennemgå din budgetkonto/skema hvert år mod et mindre gebyr. Med denne mulighed kan du få eventuelle ændringer reguleret.


Ansatte

Kontakt

Cookies