Læg et budget og få overblik.

Med Frøslev-Mollerup Sparekasses økonomioverblik, sparer du tid og kan nemt og sikkert danne dig et overblik over din daglige økonomi.

Forudfyldt budget

Du sparer tid, når du bruger økonomioverblikket. Når du har fortalt, hvor mange der er i husstanden, hvor du bor og om du har bil eller motorcykel, ligger der allerede et udkastDu kan herefter tilrette de forudfyldte faste udgifter med dine faktiske udgifter og på den måde få et meget præcist indblik i din økonomi.

Gem dit økonomioverblik med dit NemID

Du kan gemme oplysningerne. Du skal blot bruge dit NemID, når du vil gemme et økonomioverblik, og når du vil vende tilbage til et, der allerede er gemt.

>> Opret et Økonomioverblik

Opdater dit økonomioverblik løbende

Økonomioverblikket kan være en hjælp i dagligdagen, men også når der skal træffes store beslutninger som f.eks. ny bolig. Du kan nemlig hurtigt taste de forventede udgifter ind og få et overblik over din fremtidige økonomi.

>> Opdater et eksisterende Økonomioverblik

Brug Økonomioverblikket sammen med din rådgiver

Økonomioverblikket et godt redskab, når du og din rådgiver skal snakke om dine muligheder for at låne til eksempelvis ny bolig, energirenovering eller andet.
Send blot en mail til din rådgiver inden mødet, om at du har lavet et Økonomioverblik, så kan han/hun selv hente overblikket.


Ansatte

Kontakt

Cookies