Praktikant

23. juni 2023

Vi søger en lokal praktikant med henblik på Finanstrainee

Hvis du er i gang med finansøkonomstudiet, har du mulighed for at komme i praktik i 3 måneder fra januar- marts 2024 hos os på dit 4. semester. Som praktikant i Sparekassen prøver du kræfter med jobbet som personlig rådgiver i privatafdelingen.

Du bliver en del af en mindre lokal Sparekasse i udvikling, hvor man har en stor berøringsflade og det lokale samfund har stor betydning. Du kan forvente at blive udfordret med en masse spændende opgaver, som sikrer, at teori og praksis hænger sammen.

Derudover vil du blive tilknyttet en fast mentor i Sparekassen under hele forløbet, som vil følge din udvikling og støtter dig i at få erfaring med at rådgive vores kunder.

Nogle af vores tidligere praktikanter har gode erfaringer med at fortsætte i afdelingen som studentermedhjælper, når de skal tilbage på skolen efter praktikken – derved fastholdes kontakten inden et evt. Trainee-forløb.

Hvis du er klar på at prøve kræfter med et totalt lokalt pengeinstitut, så kontakt Lars Rolighed Andersen, privatkundechef, på 96 69 22 49 eller lra@fmspks.dk

 

Hils på vores tidligere praktikant, Sofie, som nu er privatrådgiver i Sparekassen.

Sofie har været meget glad for at være praktikant, trainee og nu rådgiver i Sparekassen. Hun er særlig glad for den varierende hverdag, hvor man har stor indflydelse og det gode forhold til kollegaerne.

Derudover har hun været meget tilfreds med sammensætningen af sit uddannelsesforløb, hvor hun også selv har haft indflydelse. Hun har sat stor pris på fleksibiliteten ift. planlægningen af hverdagen med uddannelse og arbejdsopgaver.

Hvis du har spørgsmål til Sofie, så kontakt hende på 96 69 22 02 eller skriv til st@fmspks.dk


Ansatte

Kontakt

Cookies