Mastercard Platin

Med et MasterCard kan du handle over 29 mio. steder over hele verden. Alene i Danmark kan du udnytte den rentefri kredit i tusindvis af supermarkeder, restauranter, butikker og selvfølgelig på nettet.
Et MasterCard Platinum kreditkort giver dig op til 42 dages rentefri kredit.
Du har en  forbrugsmulighed på 100.000 kr.

Tryghed på rejsen

Ud over et af verdens mest effektive betalingsmidler, får du en række nyttige rejseforsikringer for hele familien. Forsikringerne dækker også ægtefælle/samlever og børn under 21 år, når disse foretager rejsen sammen med kortholderen med bl.a.:

  • Rejseulykke
  • Sygdom/hjemtransport
  • Flyforsinkelse og -forbindelse
  • Flybagageforsinkelse
  • Afbestilling
Herudover er der tilknyttet en Købsforsikring og en forsikring for Udvidet reklamationsret. Købsforsikringen dækker tyveri og skader på genstande i op til 30 dage fra købsdato. Forsikringen for Udvidet reklamationsret forlænger reklamationsretten på f.eks. tv, hi-fi og hårde hvidevarer m​ed op til 3 år. For begge forsikringer skal du blot huske at købe varen med kortet, og beholde kvitteringen.

Kortet indeholder yderligere en forsikring mod ID-tyveri og forsikringen Websafe. Forsikringen mod ID-tyveri giver bl.a. juridisk assistance, hvis du rammes af ID-tyveri. Websafe giver bl.a. juridisk- og praktisk assistance, i tilfælde af, at du, din ægtefælle/samlever eller dine børn krænkes på nettet. 

Priority Pass - loungeadgang i hele verden

Med et Mastercard Platin igennem Frøslev-Mollerup Sparekasse modtager du et Priority Pass. Det betyder at du, som kortholder, med dit Priority Pass har 5 gratis loungebesøg pr. kalenderår til rådighed for dig selv.

Loungebesøg herudover vil koste dig 205,00 kr. pr. besøg. Du har altid muligheden for at invitere gæster med i loungen til en pris på 205,00 kr. pr. besøg pr. gæst.

Eksempler:

Er familien ude og rejse og du vælger at tage din ægtefælle og jeres 2 børn med i loungen, så bruger du 4 gratis loungebesøg.

Er du alene afsted og møder en ven i lufthavnen, som du inviterer med på besøg i loungen, så bruger du 2 gratis loungebesøg.

Med Priority Pass har du adgang til mere end 600 lounges over hele verden. I Danmark giver Priority Pass adgang til lounges både i København, Billund og Aalborg.
Adgangen til lounges er helt uafhængig af hvilket flyselskab og hvilken klasse du rejser på, og som medlem kan du invitere gæster med i loungen. Du kan altid læse mere om de enkelte lounges og se en opdateret liste på Priority Pass´ hjemmeside.

Ansatte

Kontakt

Cookies