Kan og vil man selv

Vi lever i en tid, hvor mange kunder har en travl hverdag, eller hvor afstanden til filialen kan have en stor betydning for mange. Heldigvis er der udviklet mange gode digitale løsninger, som giver mulighed for, at du kan lave store dele af dine pengesager selv.

Udviklingen indenfor de elektroniske løsninger sker med en meget høj hastighed og der kommer hele tiden nye muligheder til. Hvis du ikke lige har tiden til at besøge Sparekassen, hvis du ønsker størst mulig fleksibilitet eller gerne vil spare tid og penge, så har du gode muligheder for at ordne de fleste daglige bankforretninger, samt mange andre finansielle opgaver via internettet.

I dag stilles der mange forskellige løsninger til rådighed, hvilket gør det at være kunde i et pengeinstitut til en oplevelse, som i stor udstrækning kan løses via Netbank og dermed uden direkte kontakt til din rådgiver.

I Sparekassen bliver du tilknyttet en rådgiver, men du tilbydes også muligheden for at udnytte de mange muligheder for at lave dine pengesager selv. Det betyder, at du får en fleksibel løsning, hvor du selv kan løse de fleste pengesager, når du har tiden til det. Du kan dog stadigvæk søge hjælp hos din personlige rådgiver, når du har behovet for det.


Ansatte

Kontakt

Cookies