Din virksomhed

Lokale virksomheder er vigtige for et lokalsamfund og i Sparekassen er vi meget bevidste om det at være lokal. Vi har derfor øget vores fokus på udvikling og rådgivning af små- og mellemstore virksomheder i lokalområdet.

I Sparekassen ser vi os selv som en del af det lokale erhvervsliv. Vi ser derfor også os selv som en aktiv medspiller for vores erhvervskunder og vi oplever ofte, at vi har en fælles interesse i at skabe udvikling for din virksomhed og ikke mindst lokalområdet.

Vi er en solid sparekasse med en mindre organisation. Det gør, at vi kan tilbyde vores erhvervskunder hurtige beslutninger og kompetente løsninger. Som erhvervskunde tilknyttes du en fast erhvervsrådgiver. Det skal være medvirkende til at opbygge en tæt relation mellem dig og Sparekassen, hvilket, sammenholdt med hurtige beslutningsprocesser, gør et samarbejde lettere for begge parter.

I Sparekassens erhvervsafdeling er vi 4 erhvervsrådgivere, som alle har et lokalt kendskab. De er klar til at hjælpe dig med at finde løsninger og muligheder, som kan være med til at udvikle din virksomhed.

Kunne du tænke dig en lokal erhvervsrådgiver i en lokal sparekasse og kan du se din virksomhed indgå et samarbejde med Sparekassen om at udvikle din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os for et møde, hvor vi kan kigge på dine muligheder.


Ansatte

Kontakt

Cookies