Økonomisk overblik og overskud gennem hele livet

Et stabilt og sundt økonomisk fundament er vigtigt for os alle, da det åbner op for muligheder og drømme. I Sparekassen vil vi gerne være den imødekommende og troværdige sparringspartner, som er med til at skabe de helt rigtige rammer for netop dig.

Sparekassen er for kunder, som gerne vil have orden i økonomien. Hos os er troværdighed, ærlighed og gensidig tillid grundstenene i den nære relation, som vi har med vores kunder.

Vi kender værdien af, at vores kunder har en fast kontaktperson i Sparekassen. Det giver tryghed, at man altid møder den samme person. Derfor har alle vores kunder tilknyttet en personlig rådgiver, som har et indgående kendskab til netop deres økonomi.

Vi gør meget for, at vores medarbejdere trives og udvikles i deres arbejde. Glade medarbejdere er gode medarbejdere! Vi sikrer gennem løbende efteruddannelse, at alle vores medarbejdere er kompetente, så de altid er "klædt på" til at give kunderne den bedst mulige rådgivning.

Det betyder for dig, som kunde eller kommende kunde, at vi forpligter os til hele tiden, at give dig den optimale service og rådgivning, der passer til dig og din situation.

De fleste får på et tidspunkt brug for at låne penge til en ny bil, et hus eller et nyt køkken. Nogle får brug for gode råd om investeringer, placering af penge osv. Vi ved noget om det meste, og det vi ikke ved, det kan vi med ofte finde svar på hos nogle af vores samarbejdspartnere.


Ansatte

Kontakt

Cookies