Ansvarlig investering

I Sparekassen har vi bygget vores investeringsrådgivning op omkring ansvarlige produkter og investeringsløsninger, som omfatter en høj grad af bæredygtighed.

Det betyder, at vi i vores investeringsunivers har valgt kun at rådgive om investeringsprodukter, som mindst overholder EU-kravene i Disclosureforordningens Artikel 8. Der er tale om et minimumskrav, hvorfor flere af produkterne i vores investeringsunivers også overholder de ekstra skrappe krav, der er tilknyttet det anerkendte ’Svanemærke’.

Vores to primære samarbejdspartnere på investeringsområdet BankInvest og Sparinvest har begge arbejdet med ansvarlige investeringer igennem flere år. Derfor lever de produkter, der har indgået i rådgivningen de seneste år, også op til ovennævnte krav.

Ønsker du at vide mere

BankInvest har lavet en hjemmeside, ”En Verden til forskel”, hvor du kan gå på opdagelse og få et indblik i den forskel, du kan være med til at gøre ved at investere i ansvarlige og svanemærkede fonde.

En Verden til Forskel

Du kan desuden finde meget mere information i følgende links om bæredygtighed hos vores samarbejdspartnere og i vores investeringsprodukter:

Bæredygtighed - BankInvest

Bæredygtig investering (sparinvest.dk)

Etik og ansvarlighed ved investering | Maj Invest

ESG | HP Fonds

Læs om hvordan vi investerer i bæredygtige virksomheder (sydinvest.dk)

Lokal Puljeinvest - Lokal Puljeinvest

Bæredygtig investering - Investeringskonto Fri

Øvrige dokumenter

Herunder finder du links til diverse dokumenter om de investeringsprodukter, som indgår i Sparekassens rådgivning. Der findes Faktaark, Prospekter, ESG informationer m.m.

Alle produkter - BankInvest

Investeringsfonde (sparinvest.dk)

Se alle afdelinger i Investeringsforeningen Maj Invest

Afdelinger og afkast | HP Invest

Aktier, obligationer og blandede fonde med høje afkast (sydinvest.dk)

Lokal Puljeinvest - Dokumenter

Dokumenter - Investeringskonto Fri

 


Ansatte

Kontakt

Cookies