Ansvarlig investering

I lighed med andre aktører i sektoren, så øges fokus på ansvarlig investering i forbindelse med sparekassens rådgivning af kunder.

Det betyder, at vi i vores investeringsunivers har valgt kun at rådgive om investeringsprodukter, som mindst overholder EU-kravene i Taksonomiforordningens Artikel 8. Der er tale om et minimumskrav, hvorfor flere af produkterne i vores investeringsunivers også overholder de ekstra skrappe krav,m der er tilknyttet det anerkendte ’Svanemærke’.

Vores to primære samarbejdspartnere på investeringsområdet BankInvest og Sparinvest har begge arbejdet med ansvarlige investeringer igennem flere år. Derfor lever de produkter, der har indgået i rådgivningen de seneste år, også op til ovennævnte krav.

Ønsker du at vide mere

BankInvest har lavet en hjemmeside, ”En Verden til forskel”, hvor du kan gå på opdagelse og få et indblik i den forskel, du kan være med til at gøre ved at investere i ansvarlige og svanemærkede fonde.

En Verden til Forskel

Du kan desuden finde meget mere information i følgende links om bæredygtighed hos vores samarbejdspartnere og i vores investeringsprodukter:

Bæredygtighed - BankInvest

Bæredygtig investering (sparinvest.dk)

Etik og ansvarlighed ved investering | Maj Invest

ESG | HP Fonds

Læs om hvordan vi investerer i bæredygtige virksomheder (sydinvest.dk)

Lokal Puljeinvest - Lokal Puljeinvest

Bæredygtig investering - Investeringskonto Fri


Ansatte

Kontakt

Cookies