Når du ønsker at investere

Når du ønsker at investere dine penge, er det vigtigt at overveje, hvilken risiko du er villig til at påtage dig. Det er nemlig sådan, at risiko og afkast hænger sammen, hvilket betyder, at jo større risikoen er, jo større afkast kan man sandsynligvis opnå.

Investeringsprofil

Din investeringsprofil er til gavn for dig som investor, men anvendes også aktivt som rådgivningsværktøj i sparekassen. Den skaber tryghed omkring dine investeringer, da den rådgivning du modtager er tilpasset den risiko du ønsker.

I Sparekassen tilbyder vi personlig rådgivning, hvor vi sammen tager en snak, så vi i fællesskab kan finde frem til den investering, der passer til dig. Vi udarbejder en personlig risiko- og investeringsprofil, som ligger til grund for den rådgivning du modtager. Denne profil er et værktøj til at sikre, at du modtager den rette investeringsrådgivning fra Sparekassen.

Du kan finde din investeringsprofil ved at logge på Netbank og udfylde Investeringsguiden, som ligger inde under investering. 

Du får din egen konto med et tilhørende opbevaringsdepot til dine værdipapirer. På denne måde er det let både for dig og Sparekassen at følge dine investeringer.


Ansatte

Kontakt

Cookies