Nærpension

Når arbejdslivet lakker mod enden, og pensionisttilværelsen begynder at banke på, så er det for mange tid til at indfri de oplevelser og drømme, som der ikke lige var tid til, mens det hektiske arbejdsliv stod på.

Men i sparekassen ved vi, at mange af disse drømme ikke kan føres ud i livet på en folkepension.

Så uanset hvilket arbejdsliv du har haft, så er det de færreste, der kan få deres drømme indfriet for dette beløb, som staten udbetaler.

Men der er mange spørgsmål. Hvornår skal du f.eks. begynde at spare op? Hvordan skal du investere? Skal du vælge et pensionsselskab eller oprette en pensionsopsparing i banken? Skal du tænke i aktier og obligationer? Hvordan ønsker du udbetalingerne? Hvad sker der, hvis du dør? Alle disse spørgsmål hjælper vi dig med i sparekassen, så du ved, hvad du kan regne med i din alderdom.

Pensionsrådgivning skal tage hensyn til din personlige livsrytme. Du har krav på en rådgivning, som bygger på forståelse for dine behov og prioriteter – nu og her og ikke kun langt ude i fremtiden.

Det er din rådgiver i Sparekassen, der sammen med dig skræddersyr din pension og forsikring, så den passer til det sted i livet, hvor du er lige nu.

 

Letpension

 

Du kan se mere om Letpension her.


Ansatte

Kontakt

Cookies