Betalings- og Kreditkort

Betalings- og kreditkort er de fleste danskeres foretrukne betalingsmiddel fordi det er både nemt og sikkert.

I Sparekassen tilbyder vi en række forskellige betalings- og kreditkort. VISA/Dankort, Mastercard debet og Mastercard Kredit. Det er dine behov, der bestemmer, hvilke kort der skal tilknyttes dine konti.

Betaling med kort er meget udbredt og det er muligt stort set overalt - både herhjemme, i udlandet og på nettet. Er du i tvivl om hvilken type af kort, som passer til netop dine behov, så kig ind i Sparekassen og få en snak med din rådgiver.

I flere forretninger på internettet kan man tilmelde sig abonnementsordninger eller lignende ydelser, hvor du ved at indtaste dit kortnummer accepterer, at forretningen kan trække et nærmere aftalt beløb på det kort, du har registeret. Det betyder, at dit betalingskort kan være registreret mange forskellige steder og at mange betalinger sker helt automatisk, hvilket gør din hverdag nemmere.

Når du har fået et nyt kort, er det  derfor vigtigt, at du husker at opdatere dine registrerede kortoplysninger alle de steder, hvor du har tilmeldt dit gamle kort.


Ansatte

Kontakt

Cookies